Правила на сървърите

Go down

Правила на сървърите

Писане by SeNsAtIoN™ on Пет Апр 29, 2016 4:28 pm

Всеки един играч на cs-region е ДЛЪЖЕН да спазва всички долу-посочени правила, като при тяхно нарушение същият подлежи на санкция по преценка на администратор. Това са общите правила за игра, възможно е да намерите допълнителни такива в разделите на някои от сървърите ни.Правило №1: Напълно е забранена играта с всякакъв вид на помощни средства, било то хакове, скриптове или модифицирани файлове на играта (модели, звуци, спрайтове...), които ви дават възможност да играете с предимство.

Правило №2: Не се толерират обидите, псувните, заяждането с останалите играчи, както и създаването на напрежение и воденето на излишни спорове. Правилото се отнася и за всякакъв вид на дискриминация и расизъм и важи както за чата, така и за всяко възможно място, на което може да бъде изпълнено (никовете на играчите, стените по картите и прочие). Общо взето, всичко, което спомага в развалянето на приятната атмосфера в сървърите, ще бъде санкционирано в зависимост от тежината му.

Правило №3: Забранено е умишлено да използвате никове, които наподобяват администраторските.

Правило №4: Играчите нямат право да споменават имена или IP адреси на сървъри, които не са част от веригата. Отнася се и за сайтове, които нямат нищо общо с играта или водят до непозволени неща.

Правило №5: Забранено е да използвате командата "retry" за да се съживите в началото или края на рунда.

Правило №6: Бъдете разумни когато използвате микрофона си по време на игра и имайте предвид, че трябва да спрете, в случай някой играч да се оплаче от вас със свестна причина.

Правило №7: Избягвайте да се възползвате от бъгове по картите или в самите плъгини, тъй като в повечето случаи можете да бъдете наказани.

Правило №8: Забранено е да пречите на съотборниците си в провеждането на нормалната игра в сървъра. Умишленото флашване, блокване, мятане на бомбата (C4) на недостъпни места и подобни действия са наказуеми.

Правило №9: Стоенето в отбора на зрителите (spectators) е забранено, ако нямате основателна причина да го правите.

Правило №10: Не се допуска умишленото бавене на играта, чакането в базата, както и не изпълняване на задачата си (залагане/обезвреждане на бомбата).

Горните правила важат както за играчите, така и за администраторите на сървърите, разбира се, с изключение на точка 3.
В допълнение, администраторите са ДЛЪЖНИ да спазват и следните правила:


Правило №1: Администраторите нямат право да използват правата си неправомерно и са длъжни да отговарят на всеки зов за помощ.

Правило №2: Експерименталните действия от страна на администраторите трябва да са в съгласие с желанието на играчите, т.е. ако даден администратор реши да смени картата, то той преди това трябва да се е допитал до другите играчи и правилно да прецени дали има нужда от подобна промяна.

Правило №3: Всеки един администратор е длъжен редовно да посещава сървърите, в които има права, както и форума. Желателно е администраторът да следи всички промени и новини във веригата, които го засягат.

Правило №4: Бездействието и незаинтересоваността за случващото се в сървъра не се толерира. Същото се отнася и за намесване на личните си подбуди при вземане на решение.

Екипът на iPlay.bg ви пожелава приятно прекарване в нашите сървъри! Моля, имайте уважение и не копирайте правилата по други сайтове, без предоставен източник към същите.

SeNsAtIoN™

Брой мнения : 7
Join date : 13.04.2016
Age : 19
Местожителство : Ямбол

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите